Filter til biogas fra Hybridfilter A/S til den nordiske biogasbranche

Hos Hybridfilter A/S har vi et stort ønske om at tage hånd om miljøet. Derfor tilbyder vi filter til biogas, som er produkter, vi selv designer, udvikler og sælger til brug for filtrering af svovlbrinte.

Vi er en professionel virksomhed, som har leveret filter til biogas siden 2016. Dog har vi tidligere erfaring fra spildevandsbranchen, som vi bruger i vores arbejde. Vi leverer løsninger af høj kvalitet hver gang, som passer til lige netop dine behov.​

Flere fordele ved at anvende filter til biogas

Der følger flere fordele med ved at anvende filter til biogas. Først og fremmest hjælper vi med at neutralisere svovlbrinte, der ikke bare giver en ubehagelig lugt, men som også medfører en vis sundhedsrisiko, der påvirker både mennesker og miljø.

Vores BioMax kan bruges forskellige steder på et biogasanlæg. Et eksempel er ifm. opgraderingsanlæg og efter scrubber som eksempelvis Biogasclean for slutfiltrering til > 3 ppm.

Der er flere gode grunde til at vælge dette filter til biogas, da det har gode egenskaber inden for følgende:

  • ​For 100 - 4000 m3/t
  • ​Med eller uden motor/ventilator på udløbssiden
  • ​Standardflange for indløbs- og afkastrør DIN 200 eller 315 m

Kontakt os for flere oplysninger

Kunne du tænke dig flere oplysninger om, hvad vi kan tilbyde af filter til biogas, eller har du spørgsmål til vores produkter, så er du velkommen til at kontakte os med det samme.

Vi kan kontaktes på telefon 86 57 17 00 eller på info@hybridfilter.dk, så hører du fra os hurtigst muligt. Læs også mere om vores biofilter.

Vælg en af vores kunder herunder og se hvilke løsninger, vi har udført for dem:​

​KONTAKT OS I DAG!​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

FIRMAOPLYSNINGER​

Oddesundvej 24

6715 Esbjerg N

CVR: 43196782

KONTAKT

Telefon: 22 12 13 97

E-mail: info@hybridfilter.dk

TELEFONTIDER

Mandag – Torsdag: 08.00 - 16.00

Fredag: 08.00 - 12.00

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.