1.   Miljøvenlige produkter​

2.   Fjerner lugtgener

3. ​  Bedre økonomi

H2S HF-monitor, sensorsystem

Det nye, innovative H2S monitor sensorsystem fra Hybridfilter A/S giver helt nye muligheder for at overvåge filtrene og give kendskab til anlæggets kondition.

På luft-afkastsiden monteres H2S monitor på ydersiden og toppen af filterhus.
​Boksen med sensorsystemet er ”all-in-one” og skal kun åbnes for service ifm. enten opladning af batteri eller ifm. skift af selve måleenheden (800 målinger eller 1 x årligt).
Batteripakken er opladelig med brug af ganske almindelig micro-usb mobiloplader (ca. 1 år ved 2x daglige målinger).

Sensorer er integreret internt i boksen og måler via huller ned imod et tilsvarende hul i toppen af filtreret.
Undersiden af boksen er belagt med en pakning, der modvirker indtrængning af uvedkommende luft.

Samtidig med måling af svovlbrinteniveauet måles der også for temperaturen, fugtighed, batterispænding samt signalstyrke.
​Dette giver på sigt muligheder for ”Big Data Analytics”, der vil kunne bidrage til at give værdifulde informationer om filterets kondition men ikke mindst om den luft og de gasser, som strømmer igennem samt om miljøet generelt.
​Desuden oplysninger om dataforbindelsen samt strømforbrug.
Disse oplysninger kan igen kombineres med data, der måtte være opsamlet fra det anlæg, hvor luft/gasser hidrører fra, hvad enten det er ifm. spildevand, procesanlæg indenfor biogas eller lignende applikationer.

Installation og skift af måleenhed:
Boksen monteres med selvskærende skruer udvendig på filter, hvori der forinden er boret 2 tilsvarende huller.

Vi kalibrerer ikke gammel måleenhed men leverer et nyt sæt.

​Når måleenhed skal skiftes, tages denne med tilhørende print ud (sættet er kalibreret sammen) og et nyt, tilsvarende sæt monteres i monterings-kit.​

Hos HYBRIDFILTER A/S er vi stolte af at have modtaget HORSENS ALLIANCEN’s CSRpeople-mærke. Det gives til virksomheder, der yder en særlig social indsats for at hjælpe udsatte ledige til at tjene deres egen løn og til at opleve glæden ved fællesskabet og hverdagen på en arbejdsplads. CSR handler også om at sikre den generelle trivsel på jobbet.

Det kan blandt andet ske ved at tilbyde småjobs og praktikpladser, hvor man kan udvikle sig eller ved at være mentor for udsatte unge. Socialt ansvar handler også om at arbejde med sygefravær og sikre, at sygemeldte medarbejdere bliver på arbejdsmarkedet.​

Fandt du ikke det,

du ledte efter?

​KONTAKT OS I DAG!​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

FIRMAOPLYSNINGER​

KONTAKT

TELEFONTIDER

Mandag – Fredag

08.00 - 16.00

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.